pondelok 12. októbra 2015

Tradičné izbové kvetiny - netradične

Ako sa postupne zabývavam začína mi chýbať zeleň. Cez leto som si to ešte kompenzovala letničkami na balkóne, no tým pri aktuálnom počasí definitívne odzvonilo a mne neostáva nič iné len vyriešiť kam umiestniť pár izbových kvetín čo je pri spoločnom bývaní s americkým burundukom závažný problém. Hľadala som teda ako inak na internete....

Moju srdcovkou sa stali moderné a luxusne vyzerajúce lietajúce kvetináče v tvare gule. Sú zavesené na oceľovom lanku s posuvným zaistením pre pohodlnú starostlivosť o rastliny. Guľa je vyrobená z číreho laboratórneho skla a samotný kvet sa sadí do plastovej nádoby, ktorá je v nej vložená. Samozavlažovanie je zabezpečené cez na to určený otvor v guli. Dostupné v čiernej, bronzovej, zlatej a striebornej verzii na Petal.sk . Nádhera!
Kvetináč lietajúca sklenená guľa, priemer 16cm

Sadu troch ručne rezaných kvetináčov sympatických oblých tvarov som objavila na Sashe u predajcu odteraz . Použitý je francúzsky porcelán zvnútra ošetrený transparentnou glazúrou. Kvetináče sú zavesené na koženej šnúrke a vhodné tak do interiéru ako aj do exteriéru.
Porcelánový kvetináč s priemerom 11cm a výškou 12cm

HOH! sú vertikálne kvetináče, pre tvorbu zelených stien. Pravidelne ich v akcii nájdete na Bonami. Ide vlastne o ekologický a praktický netradičný obraz so skrytým systémom zavesenia, pričom súčasťou balenia je aj rašelina. 
HOH! Duo Smart Bianco, 78x27 cm

Pomocou nástenných kvetináčov Hexagon sa dajú na stene poskladať zaujímavé obrazce, (George & Co, ponúka For Keeps) a ich tvar skvele ladí so škandinávskym interiérom.
Hexagon je dostupný v rôznych veľkostiach

Ponuka je síce bohatá no ani v jednom prípade sa nejedná o práve lacný špás. Vidím to tak, že kým sa naplní prasiatko s nápisom "na kvetináče" budem sa musieť pustiť do nejakého DYI riešenia :).




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára